Наглост = Доган

Или ...

Ахмед Доган: Без нас не знам дали ще стане правителство

Доган отново се изказа. Този път в Хасково - ключов център за догановите вълнения относно властта. Това се случи по време на представянето на кандидатите на ДПС за евродепутати.


Ето какво прочетох от агенция „Фокус”:
„Без нас не знам дали ще стане правителство. Лидерът на ДПС каза още, че би се радвал, ако бъде сформирано правителство без ДПС, за да си почине от властта. "Но не съм сигурен дали ще стане. Властта изморява и амортизира. Аз не съм виновен, вие искате да сме във властта и ако пак искате, пак ще сме във властта", каза още в препълнената зала на Бизнес-центъра Ахмед Доган.” / 25 май 2009 | Агенция "Фокус"/

Мисля, че е време да покажем на г-н Доган, че нямаме нужда от неговата фигура в българската политика.

Ако не се разходим до изборните урни през юни /изборите за евродепутати/, ще дадем възможност на една държава извън ЕС /родината на Доган/ да има представители в Европейския парламент, които да участват при взимането на решения, касаещи България...

Ако не отидем да гласуваме през юли /за национален парламент/, ще оставим препълнените зали с гласоподаватели за ДПС да формират следващия Български (!) парламент!

Ако продължаваме да се питаме "Ама за кого да гласувам" и не използваме правото си на глас, после ще е безсмислено да се оплакваме....

6 Comments:

  • Браво Петя!:))

  • Не мисля, че ще се задоволим с това той да не е във властта.. дано го натикат в затвора преди да е избягал в турция.

    Другия вариант е да ми купиш Драгунов за рождения ден!

  • Това са правилата на парламентарната демокрация.За тези които не я харесват- Северна Корея и Китай.

  • Също съм за изритване на този плужек от политиката...само едно уточнение, не смятам, че Доган се опитва да защитава каквито и да е интереси на Турция в евро-парламента...единственото което той се опитва е да си държи наглия задник на мек стол...Доган в Турция е никой, имам познати турци и от Истанбул и от Анкара не са чували за него, да сте чули Доган да ходи на някакви посещения в Турция, да "защитава" правата на избирателите си в държава която е чужда и за него и за самите избиратели...няма такова нещо...стига с това говорене че Доган защитава Турски интереси...не е сериозно...Доган е престъппник и то доказано такъв, незнам изобщо защо го търпим, той би похарчил майка си за някой лев, камо ли да има някакви възвишени идеали да защитава каузи и незнам си какво...аиде че стана много дълго...:), и да гласувате ей!!!

  • Ами дори и да гласуват всички, не са ли прекалено много партиите. Българският народ отново ще подели гласовете между 5-6 партии. А ДПС е една. Доган си е направил точната равносметка и е прав. Докато няма единство сред българския народ, ДПС винаги ще е на власт.

  • До горното said...

    С този "ентусиазъм" са заредени над 50% от българите, правете си сметка!!!
    Единство...нали знаеш кой, къде, кога и как се опитва да прави еднакво мислещи общества...Единство.
    Аз бих казал заинтересованост, ако незнаеш за кого да гласуваш...си наполовина гражданин..искаш права но не си спазваш задълженията...ГЛАСУВАЙ.
    1. Ако си разочарован от тези които си избрал...знай, че ти имаш вина също
    2. Ако си щастлив от това, което правят избранниците ти, знай че и ти имаш участие.

Post a Comment