За хора с въображение: Открий "Авиатор" дизайна




Дизайнът на даден продукт е една от основните му характеристики, чрез които се разпознава в пренаситения свят от всевъзможни продукти и марки. Логично е и често да е експлоатиран с цел продуктова реклама. Разпознаваемостта на даден продукт по неговия дизайн, си е голям успех за марката и е обещаващ фактор за постигане на висока степен на лоялност от страна на клиентите. 

В този контекст - едва ли има някой, който не е харесвал поне една от печатните реклами на водка Absolute, които представят какви ли не аспекти от света около нас под формата на уникалната бутилка. Убедена съм, че някои от нас дори са правили опити за подобен тип "абсолютни"снимки.

Открих, че подобна идея имат и Ray Ban и тя си проличава при рекламата на едни от най-известния им модел очила - "Авиатор".  Можете да разгледате галерия с любителски снимки, които са "хванали" моментни образи под формата на "Авиатор" очилата. Забавно, свежо, креативно. Галерията веднага е "споделена" във Facebook Fan Page на Ray Ban и само за минути над 250 човека започват да я рейтват с "like", а от там и да я разпространяват сред своите приятели и познати. Например, така както правя и аз чрез блога, просто защото идеята е страшно добра, а и работеща.

Ето и галерията със снимки, представящи "Авиатор" формата като част от света около нас. При някои от снимките е необходимо повече вглеждане, но си мисля, че така дори се постига по-убеждаващо запаметяване на образа в представите ни... :)



1 Comments:

  • Hahahhahahah mnogo qka statiq, znachi podred.... momicheto s nosa e veliko.... posle onzi s koremnata pompa egati... da ne e glutnal edin chift.... ahhahahahahah ahhahah wow vsichkite snimki sa strahotni...

Post a Comment