Не, не искам да ти стана фен във Facebook

Всяко нещо си има граница.
Самочувствието, нахалността... и те би трябвало да си я имат.

Социалните мрежи си имат своите преимущества, не го оспорвам. Но точно покрай всички тези социални сайтове и доста добре започнах да се разочаровам от някои популярни хора, които ги използват.

От доста време получавам постоянно покани от един определен човек с известно име (който със сигурност сам си управлява Facebook профила) да му стана фен в неговата лична Facebook FanPage.

Ясно, че фен страниците са добър инструмент за личен и корпоративен PR, но внимавайте с тях, защото понякога прекаленото натякване и навлизане в живота на другите е дразнещо и отблъскващо. Дори и да имат добра нагласа спрямо вас, това може лесно да се промени след 5-тото "Иванчо Иванов suggested you become a fan of Иванчо Иванов".

Съжалявам, че съм принудена да съм нетактична, но щом от първия път не съм проявила интерес да бъда в нечий си "фен клуб", значи няма да го направя и след десетия път.

Губи само този, който нахално се опитва да ми наложи нещо... И на това, ако му казват PR...

1 Comments:

  • Мисля, че знам за какво става дума и си напълно права :) Facebook си е доста опасен инструмент, ако не се използва правилно!

Post a Comment