Pre TEDxSofia: Идеите идват при теб

Първото в България TEDx събитие официално се отлага за близкото бъдеще, независимо дали тогава ще бъде проведено под името TEDxSofia или друго. След многобройни срещи със средни до големи уважавани български фирми, беше видяно, че финансовата криза е указала негативното си влияние на повечето от тях. Главно заради тази, а и предполагаме набор от други причини, не беше намерен за момента спонсор или група спонсори, които да имат финансовата възможност да покрепят подобно събитие.

Отмяната на събитието не означава, че настъпва край в комуникацията ни чрез уеб сайта TEDxSofia.com или фен групата в facebook с над 550 члена. Продължаваме да очакваме там вашите кометари, линкове, постове и т.н.

Все пак имаме една изненада за вас. Ще организираме едно скромно събиране за всеки, който има желание, интерес и въпроси. То ще бъде под името "Pre TEDxSofia meeting: Идеите идват при теб". На тази неформална среща целим да се съберем, запознаем, разменим идеи и отговорим на вашите въпроси в една неформална обстановка.


Заповядайте на 11-ти август (вторник) от 17:30 в "CHILLOUT CAFE", намиращо се на ул. Баба Неделя 6. Там ще бъдем ние, екипът, организиращ TEDxSofia.

Тъй като местата са лимитирани, молим тези, които ще дойдат, да ни изпратят писмо (със свободен текст) на електронната поща office@tedxsofia.com. Писма може да изпращате до 13:00ч. на 11 август. Ще бъде на принципа "First-come, first-served". Ще изпращаме потвърждение за присъствие на първите от вас, докато запълним местата, а другите няма да получат отговор.

Консумацията е за собствена сметка.


Очакваме ви! :)







0 Comments:

Post a Comment